Kandidera till presidial med ansvar för

fakultetsgemensamma frågor 2020/2021

I den här rollen är du ansvarig för fakultetsgemensamma frågor och du fungerar som en brygga mellan studenterna och olika organ på fakulteten. Detta innebär bland annat att du är ansvarig för kårens fullmäktige och för koordinering av studentrepresentanterna. Uppdraget innehåller mycket kontakt med och samordnande av aktiva medlemmar samtidigt som det också ingår mycket administrativt arbete. Ett exempel på det administrativa arbetet är att du ansvarar för kårens styrdokument. Eftersom detta är ett presidialuppdrag kan du även bli ordförande för Samhällsvetarkåren.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är organiserad och pedagogisk med sinne för detaljer. Du behöver vara samarbetsvillig och relationsinriktad. Det är också viktigt att du är intresserad och insatt i de
utbildningsfrågor som berör samhällsvetare. För att passa för uppdraget behöver du vara aktiv medlem sedan tidigare, gärna som studentrepresentant och/eller i fullmäktige.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

 

Meriterande

  • Föreningserfarenhet

  • Erfarenhet av styrelsearbete

  • Formellt skrivande

  • Erfarenhet av att hålla utbildningar

Instruktioner

Ansökningstiden är 6 mars kl. 10.00 - 20 mars kl.23.59. 

 

Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande:

  • En kort presentation av dig själv och vilken post du söker

  • Tidigare relevanta erfarenheter

  • Varför du söker posten

  • Dina visioner för kåren

 

Ansökan sker via detta google formulär. 

Intervjuer kommer att hållas helgen den 21-22 mars, så det är väldigt viktigt att du är tillgänglig då. Ett utskick för intervjuer skickas ut senast den 19 mars. Se därför till att boka omgående. Vi vill även notera att doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.