Kandidera till presidial med ansvar för

studiesociala frågor 2020/2021

Uppdraget som presidial med studiesocialt ansvar omfattar fyra huvudsakliga ansvarsområden: kårens ekonomi, nationell utbildningspolitik, jämlikhets- och mångfaldsfrågor samt Studentlund och andra externa samarbeten. Uppdraget omfattar även att hjälpa enskilda studenter med olika utbildningsfrågor. I och med att du arbetar med nationell utbildningspolitik ingår en del resor. Eftersom detta är ett presidialuppdrag kan du även bli ordförande för Samhällsvetarkåren.

 

Kvalifikationer

För att vara bekväm på den här posten behöver du vara strukturerad, ansvarsfull och vilja knyta kontakter. Du behöver vara intresserad och insatt i de utbildningsfrågor som berör samhällsvetare och även ha kunskaper om politiska processer.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

 

Meriterande

  • Kunskaper om ekonomi

  • Föreningserfarenhet

  • Tidigare engagemang i studentvärlden (måste inte vara inom kåren även om det är bra)

Instruktioner

Ansökningstiden är 6 mars kl. 10.00 - 20 mars kl.23.59. 

 

Din ansökan ska innehålla både CV och ett personligt brev.

Det personliga brevet ska innehålla följande:

  • En kort presentation av dig själv och vilken post du söker

  • Tidigare relevanta erfarenheter

  • Varför du söker posten

  • Dina visioner för kåren

 

Ansökan sker via detta google formulär. 

Intervjuer kommer att hållas helgen den 21-22 mars, så det är väldigt viktigt att du är tillgänglig då. Ett utskick för intervjuer skickas ut senast den 19 mars. Se därför till att boka omgående. Vi vill även notera att doodle-formuläret inte skickar någon bekräftelse för bokad intervjutid, vilket innebär att du själv bär ansvaret att hålla koll på din egen tid. Skriv därför upp den så fort du bokat.